Plantenkwekerij
Over de kwekerij...
Om te beginnen even vertellen wat we niet doen... Wij zijn geen tuincentrum met meer nevenproducten (en publiborden) dan planten.
Wel zijn wij gepassioneerd door planten, we hebben er ook veel van en bijgevolg hebben we geen ruimte voor andere zaken. De nadruk ligt op minder voorkomende planten, doch ook een aantal klassiekers zijn aanwezig. Wij kweken zelf onze planten op, hetzij door zelf te vermeerderen, hetzij door aangekochte planten verder op te kweken. Zodoende kunnen wij u een volledige voldoening geven.
Wij weten wat onze planten waard zijn...

Alle planten zijn een maatje groter dan wat u gewoonlijk tegenkomt, daardoor presenteren ze ook mooier (ook in uw tuin), en hergroeien ze ook beter.

In de meeste gevallen geven handgeschreven etiketten uitvoerige informatie over bloeitijd, hoogte, standplaats enzv...

Desgewenst geven wij u bijkomend deskundig advies, wanneer u daarom vraagt
Wanneer u niets vraagt en alleen maar rondkijkt, vallen wij u ook niet lastig
Als u enigzinds thuis bent in planten, valt er trouwens urenlang rond te kijken, niet alleen in de verkoopafdeling (klik hier voor foto's), maar ook in het tuingedeelte.
Dit gedeelte van de kwekerij is geen "showtuin", maar een verlengstuk van de kwekerij, waarbij allerhande bomen en planten quasi nonchalant uitgeplant zijn, en al of niet spontaan mooie hoekjes en uitzichten te zien geven (klik hier voor foto's)

Uiteraard kunt u planten kopen en/of bestellen (zie ook contact wanneer u telefonisch of "online" iets wil reserveren). Algemene informatie, betaalmogelijkheden, enzv. kan u vinden op de contactpagina Het tuingedeelte is vrij toegankelijk, alleen vragen we het nodige respect op te brengen (geen speeltuin voor kinderen, honden aan de leiband)© 2003 Dutchzone.com